SVDSG önskar er hjärtligt välkomna till vårmötet 2020!

När: 13-14 Mars 2020

ETT NORDISK FYRVERKERI !

För första gången i SVDSGs historia har vi samlat alla Nordens Diplomater i dermatologi.

● Kerstin Bergvall, DipECVD, Sverige
●Cecilia Friberg, DipACVD och DipEVCD, Sverige
●Marie Innerå, DipACVD, Norge
●Kirsti Schildt, DipECVD, Finland
●Katarina Varjonen, DipECVD, Sverige
●Susanne Åhman, DipECVD, Sverige

Ta detta unika tillfälle i akt för att få ta del av våra nordiska diplomaters samlade kompetens! Det blir ett möte med en blandad dermatologisk kompott ur ett nordiskt perspektiv

Anmälan görs här >>

Kurskostnad: Earlybird före den 7/1 2020 – 4700 SEK inkl moms,därefter 5500 SEK inkl moms. Din plats är inte säkrad innan vi har registrerat din inbetalning till plusgiro 4141 -96-6

Obs – det finns risk för att kursen kommer att bli fullbokad så vänta inte med att anmäla er!

Observera att medlemskap för 2020 i SVDSG (200 SEK) är obligatoriskt för att delta i kursen. Medlemmar blir ni via hemsidan -följ länken ” bli medlem”.

Förnyelse av medlemskapet görs genom att betala in 200 Skr till plusgirokontot ovan. Var noga med att märka betalning med namn og mailadress. Om din bank inte tillåter @-tecknet, skriv AT. Kursavgift och medlemskap kan betalas samlat om man önskar.

Kursavgiften inkluderar 2 dagars föreläsningar samt 3 rätters kursmiddag fredag kväll inkl vinpaket för de som önskar (vin till förrätt och huvudrätt). Digitalt kurskompendium kommer att finnas tillgängligt före kursen som kan laddas ner, och, om så önskas,skrivas ut.

Logi bokas på Clarion Sign >>

Observera att rummen som är förbokade på Clarion Sign Hotel endast hålls till den 11/1, därefter boende i mån av plats. Sista anmälan tas emot den 17/2 2020.

Väl mött på ett unikt vårmöte i Stockholm!

Virbac Animal Health

 

Dechra veterinary Products

 

Mikrobiologen laboratorium

 

Dr. Baddaky

  Aptus DERMA