Styrelsen

Torunn Schiefloe

Torunn Schiefloe

Kassör

Torunn läste till veterinär i Berlin och Oslo, och jobbade kort på Ekeberg Dyreklinikk i Oslo, innan hon flyttade till Sverige.  Hon var från 2007 till 2014 klinikveterinär på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, där hon tillhörde medicinalavdelningen och arbetade mycket på hudmottagningen de sista åren. Sedan flyttade hon hem till Norge der hon har öppnat en smådjursklinik på Levanger.
Åsa Tomaszewski

Åsa Tomaszewski

Ledamot

Bjäre veterinärklinik.

 

Tilda Börjesson

Tilda Börjesson

Ledamot

Anicura Falu Djursjukhus.

 

Virbac Animal Health
Dechra Veterinary Products
Mikrobiologen laboratorium
Dr. Baddaky
Dorothy Linder

Dorothy Linder

Ordförande

Dorothy har haft egen klinik i många år i Arvika och är numera anstäld på Evidesia Djurkliniken i Göteborg. Hon har alltid haft ett brinnande intresse för dermatologi och har gått ESAVS kurserna i Dermatologi I, II och III i Wien.

Aramayis Davtyan

Aramayis Davtyan

Kontaktperson för sponsorer och SVDSG:s Facebooksgrupp

Aramayis fick svensk veterinärlegitimation 2007.  Arbetade på Kusthöjdens smådjursklinik i Härnösand i några månader. Flyttade därefter till Hund och kattkliniken i Bista i Örebro som blev till Anicura djursjukhuset Hund och katt i Kumla. 2018 öppnade han sin egen klinik, Smådjurskliniken i Hallsberg.  Dermatologi är ett intresse som har vuxit fram under åren och nu är den största delen av Aramayis arbete.

Han har genomgått ESAVS kurserna i Dermatologi II och III i Wien

Har du frågor kring sponsring av Skinnklubben, kontakta Aramayis på  davitaram@hotmail.com

 

 
 
Aptus DERMA
Aptus DERMA