Styrelsen

Ylva Sjöström

Ylva Sjöström

Ordförande

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Ylva tog sin veterinärexamen i Uppsala 1996. Hon arbetade på smådjursakuten i Göteborg ftram till 2004, och på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg 2004-2019.  Numera arbetar hon på Evidensia Djursjukhuset i Göteborg. Hon har genomgått ESAVS kurserna i Dermatologi I, II och III i Wien. Dessutom har Ylva steg II kompetens inom dermatologi för hund och katt.

Torunn Schiefloe

Torunn Schiefloe

Kassör

Torunn läste till veterinär i Berlin och Oslo, och jobbade kort på Ekeberg Dyreklinikk i Oslo, innan hon flyttade till Sverige.  Hon var från 2007 till 2014 klinikveterinär på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, där hon tillhörde medicinalavdelningen och arbetade mycket på hudmottagningen de sista åren. Sedan flyttade hon hem till Norge der hon har öppnat en smådjursklinik på Levanger.
Kristina Badstue

Kristina Badstue

Ledamot

Tog veterinärexamen 2005 i Köpenhamn och har sedan dess arbetat med dermatologi på bland annat Bruksgården i Svedala, Evidensia Djursjukhuset i Malmö och senast Öresunds Veterinärklinik.

Hon har genomgått ESAVS kurserna i Dermatologi I, II och III i Wien

Har du frågor angående hemsidan skriv till: m.svdsg@gmail.com

Virbac Animal Health
Dechra Veterinary Products
Mikrobiologen laboratorium
Dr. Baddaky
Dorothy Linder

Dorothy Linder

Sekreterare

Dorothy har haft egen klinik i många år i Arvika och är numera anstäld på Evidesia Djurkliniken i Arvika. Hon har alltid haft ett brinnande intresse för dermatologi och har gått ESAVS kurserna i Dermatologi I, II och III i Wien.

Aramayis Davtyan

Aramayis Davtyan

Kontaktperson för sponsorer och SVDSG:s Facebooksgrupp

Aramayis fick svensk veterinärlegitimation 2007.  Arbetade på Kusthöjdens smådjursklinik i Härnösand i några månader. Flyttade därefter till Hund och kattkliniken i Bista i Örebro som blev till Anicura djursjukhuset Hund och katt i Kumla. 2018 öppnade han sin egen klinik, Smådjurskliniken i Hallsberg.  Dermatologi är ett intresse som har vuxit fram under åren och nu är den största delen av Aramayis arbete.

Han har genomgått ESAVS kurserna i Dermatologi II och III i Wien

Har du frågor kring sponsring av Skinnklubben, kontakta Aramayis på  davitaram@hotmail.com

 

 
 
Aptus DERMA
Aptus DERMA